#

У сільраді під Києвом виділили приміщення для партійного осередку БПП (ФОТО)

14.07.2018 08:56
У сільраді під Києвом виділили приміщення для партійного осередку БПП (ФОТО)

У приміщенні сільради Петропавлівської Борщагівки відкрили громадську приймальню районного осередку партії БПП-"Солідарність", хоча місцеві депутати голосували проти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис В’ячеслава Пролигіна  у Facebook-спільноті "Петропавлівка / Чайки".

Чоловік зазначив, що на останній сесії у Петропавлівській Борщагівці розглядалось питання передачі в оренду приміщень сільраді під розміщення громадської приймальні районного осередку партії БПП-"Солідарність". Депутати проголосували проти даного питання.

"Дуже здивувався, коли побачив оголошення про те, що незважаючи на результати голосувань, приміщення все ж виділили. Ну, що таке депутати для всемогутнього заступника сільського голови, свіжоспеченого керівника Києво-Святошинської районної організації партії «БПП «Солідарність» Олега Андрієвського? Може хоча б колишній активіст від мешканців, свіжоспечений голова осередку Анатолій Клепач щось пояснить з цього приводу?", - йдеться у повідомленні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: