#

У Сквирі п'яниця побив працівника поліції

09.10.2018 05:23
У Сквирі п'яниця побив працівника поліції

Вчора, 8 жовтня, у поліції повідомили про затримання п'яноного чоловіка зі Сквири, який вдарив в обличчя їхню співробітницю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження. 35-річному місцевому жителю, який наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Близько другої години ночі після отримання повідомлення про спрацювання сигналізації в місцевому кафе наряд поліції виїхав за адресою.  Факт проникнення всередину охоронюваного об’єкту не підтвердився.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Проте під час обстеження прилеглої території поліцейські помітили підозрілий автомобіль, в якому компанія місцевих жителів розпивала спиртне. Люди напідпитку заперечували свою причетність до спрацювання сигналізації.

Під час перевірки документів та з’ясування причини перебування у вказаному місці, один із учасників почав поводити себе агресивно, хапав правоохоронців за формений одяг. Коли поліцейська стала фіксувати неадекватну поведінку на телефон, порушник вибив з рук мобільний та вдарив жінку в обличчя.

Наразі вже протверезілий чоловік дав правдиві покази. Каже, що йому соромно за свою поведінку. За даним фактом триває досудове розслідування. Відносно інших учасників події поліцейські склали адміністративні матеріали.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: