#

У Сквирі відбулася виставка поліцейської спецтехніки

18.08.2018 11:17
У Сквирі відбулася виставка поліцейської спецтехніки

Учора, 17 серпня, в середмісті Сквири відбулась тематична виставка підрозділів поліції, на якій правоохоронці презентували спецтехніку, службові автомобілі, та озброєння , що у своїй роботі використовує поліція та спецпідрозділи

Про це повідомляє кореспондент порталу "Моя Київщина".

Даний захід організовано за підтримки головного управління поліції в Київській області. У виставці взяли участь кінологічна служба яка  приїхала зі своїми підопічними – вівчарками, а також відділ БНОН,  ювенальна превенція, дільничні інспектори та кадровий апарат поліції.

Свою техніку та зброю представили і бійці батальйону «МИРОТВОРЕЦЬ», які нині знаходяться на ротації.  На виставку було запрошено насамперед дітей,  аби познайомити їх з роботою поліції та поспілкуватися, аби діти знали що завжди можуть звернутися за допомогою до поліцейських та не мали упередженого ставлення. Як малеча так і дорослі проявили не аби який інтерес до вогнепальної зброї різного типу та інших спецзасобів. Дітлахи з радістю приміряли і важкі бронежилети і шоломи.  Як зазначив  начальник Сквирського відділу поліції Роман Шамрай, даний захід на території Сквирського району проводиться не вперше і однозначно стане традиційним:  «Основна ідея цього заходу – це агітація до лав поліції. Після останньої такої виставки до лав Сквирської поліції було набрано порядку  30 осіб.  А це хороша тенденція.

Голова Сквирської районної ради Іван Гриша розповів про важливість проведення подібних заходів

"Як колишній працівник поліції, я вітаю такі заходи тому що це є дієвим засобом залучення нового поповнення до лав поліції. Там повинні служити люди порядні, з романтичним запалом і ті які не дивлячись на необмежений робочий час повинні бути віддані своїй справі. Тож влада цілком підтримує такі заходи, вони мають продовжуватись і надалі", - поділився Іван Гриша.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: