#

У Славутичі завершився капітальний ремонт приймального відділення лікарні (ФОТО)

24.11.2021 12:10
У Славутичі завершився капітальний ремонт приймального відділення лікарні (ФОТО)
Фото з місця події

У червні цього року компанія ТОВ "ДІОРО" розпочала ремонтні роботи у Славутицькій міській лікарні, які наразі завершилися

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Славутицька міська рада" у Facebook, вони проводили ремонт приймального відділення та відділення екстреної медичної допомоги Славутицької міської лікарні. Роботи виконувалися за рахунок обласного та місцевого бюджетів.

У межах проєкту було замінено покриття підлоги, дверні блоки та вікна, сантехніка, пожежні крани-комплекти, укладена плитка. Прилади освітлення замінені на енергоефективні. Улаштовані реанімаційні палати, критий навіс для заїзду автотранспорту та пандус. Відремонтовано сходи на ганках, а на фасаді лікарні з’явився логотип із підсвіткою «Відділення екстреної медичної допомоги». Всі ремонтні роботи виконані якісно та згідно вимог ДБН та СанПіН.

Далі зауважується, що наразі завершено тільки перший етап по створенню якісних умов для роботи медиків та обслуговування пацієнтів приймального відділення та відділення екстреної медичної допомоги КНП "Славутицька міська лікарня". Наступний етап – встановлення медичного обладнання та меблів.

Нагадаємо, що нещодавно у місті Славутич Вишгородського району заарештували неповнолітнього громадянина через хуліганство.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: