#

У смт Рокитне затримали наркоаграрія (ФОТО)

24.05.2019 15:27
 У смт Рокитне затримали наркоаграрія (ФОТО)
Присадибна ділянка чоловіка

Сьогодні, 22 травня, у жителя смт Рокитне правоохоронці вилучили наркотичні речовини, які він вирощував на присадибній ділянці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

У межах кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного збуту наркотичних речовин, у домогосподарстві 41-річного жителя смт Рокитне оперативні працівники місцевої поліції провели санкціонований обшук.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відтак, на присадибній ділянці поліцейські виявили 620 рослин коноплі, які господар незаконно вирощував. Також працівники поліції задокументували факт незаконного зберігання наркотичних речовин та вилучили 1 гр метадону та 3 кг сухої марихуани, які чоловік зберігав з  метою збуту.

Вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз. Наразі чоловіка затримано відповідно до ст. 208 КПК України.

Нагадаємо, що білоцерківські поліцейські зафіксували три факти, пов’язані з незаконним обігом трамадолу, амфетаміну та метадону.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: