#

У Софії Київській діє виставка "Російсько-українські війни XII-XXI ст.: свідчення Святої Софії" (ВІДЕО)

01.03.2023 16:20
У Софії Київській діє виставка "Російсько-українські війни XII-XXI ст.: свідчення Святої Софії" (ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 28 лютого, у заповіднику "Софія Київська" відкрилася виставка "Російсько-українські Війни XII-XXI ст.: свідчення Святої Софії", яка триватиме найближчий місяць

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "114 Бригада територіальної оборони Київської області" у Facebook.

У дописі йдеться:

Київ не першу сотню років потерпає від "братньої любові" сусідів. Цього разу ми зупинили росіян на підступах до столиці, те ж саме наловчилися робити з їх повітряними загрозами. Тисячоліття протистояння нас переконує в одному – перемогою України може бути лише знищена імперія, що покладе край їх спробам знищити нас.

Під час відкриття цієї виставки командування 114-ї Бригади територіальної оборони ЗСУ вручило відзнаки своїм кращим бійцям, які зупиняли ворожі колони танків на підступах до Києва рік тому. Також повідомляється, що всі військовослужбовці 114 бригади зможуть відвідати виставку безоплатно.

Нагадаємо, що творці проєкту MIND дослідили, хто зі світових селебріті допоміг у відбудові знищених росією міст Київщини.


Читати "Моя Київщина" у Facebook