#

У Софіївській Борщагівці підприємець захопив землю Служби автомобільних доріг

11.06.2019 11:24
У Софіївській Борщагівці підприємець захопив землю Служби автомобільних доріг
Фото з мережі Інтернет

Прокуратура Києво-Святошинського району скерувала до суду обвинувальний акт стосовно підприємця, який захопив п’ять ділянок Служби автомобільних доріг у Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Києво-Святошинської місцевої прокуратури  у Facebook.

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно підприємця, який самовільно зайняв 5 земельних ділянок в селі Софіївська Борщагівка, які відносяться до земель державної власності та перебувають в постійному користуванні Служби автомобільних доріг у Київській області.

Дії підприємця кваліфіковано за ч.1 ст.197-1 КК України, а саме самовільному зайнятті земельних ділянок, чим завдано шкоди її законному володільцю на суму майже 100 тис. гривень.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді штрафу від двохсот до трьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців.

Нагадаємо, що у прокуратурі Київщини повідомили повернення у власність держави земель водного фонду вартістю понад 188 млн грн на території Козинської селищної ради.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: