#

У Софіївській Борщагівці відкриють новий дитячий садок

07.08.2018 16:22
У Софіївській Борщагівці відкриють новий дитячий садок

Днями голова Києво-Святошинської райдержадміністрації Мирослава Смірнова разом із начальником відділу освіти Миколою Івашком та Софіївсько-Борщагівським сільським головою Олесем Кудриком відвідала новий сучасний дитсадок у Софіївській Борщагівці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

ДНЗ «Щаслива країна» розрахований на 4 групи, тут є багато допоміжних приміщень, створені комфортні умови для працівників, є великі ігрові зони для дітей, закритий внутрішній двір з майданчиками і територією для вуличних ігор.

«Приємно, що у Києво-Святошинському районі ми відходимо від стереотипів минуло – коли освітньо-виховні заклади були схожі на виправні колонії суворого режиму. Зараз же змінюється сам підхід до освітнього процесу. Атмосфера цього садочка, яскраві насичені кольори, продумані інтер’єр та екстер’єр налаштовують на позитив, розвиток і хороший настрій. І так має бути у всіх дитячих навчальних закладах. Діти мають хотіти сюди приходити. Також задоволена умовами, які матимуть працівники дитсадка. Кухня укомплектована на найвищому рівні», – зазначила Мирослава Смірнова.

Садочок відкриє свої двері для маленьких вихованців вже 3 вересня. Що дуже важливо, з районного бюджету вже виділені кошти на утримання дитячого садочка. А це значить, що садочок повністю готовий до відкриття.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: