#

У Ставищах знайшовся "міні-музей" забороненої комуністичної символіки (ФОТО)

12.05.2019 15:20
У Ставищах знайшовся "міні-музей" забороненої комуністичної символіки (ФОТО)

Користувач мережі оприлюднив світлину зі Ставища, де один із жителів до цього часу зберігає заборонену в Україні комуністичну символіку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Alex Nalivko у Facebook.

"Ой а що це? Давайте разом запитаємо у нач поліції Ставищ А.Барчукова. Він давно в курсі, заява подавалася ще півроку назад", - повідомив автор допису.

У коментарях повідомляється, що відповідна заява також була подана в СБУ, але наразі жодних мір не було прийнято, адже заборонена символіка, яка знаходиться в будівлі неподалік РДА, залишилася на своєму місці.

"Ви знаєте, я тут думаю: а може В. Малаш з Даценком (є інформація що вони причетні до цього гнізда) чекають пришестя ДНР?? Може вони до цих пір в кишенях тримають партквитки КПРС???", - переконує автор.

Варто додати, що в Україні з квітня 2015 року діє Закон "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки".

Нагадаємо, що у Білій Церкві на День перемоги чиновники міста разом з нардепом Мепарішвілі очолили колону з комуністичною символікою

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: