#

У Ставищенській ОТГ заборонили використання феєрверків

17.12.2021 13:20
У Ставищенській ОТГ заборонили використання феєрверків
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що на території Ставищенської громади з 19 грудня поточного року не можна буде використовувати піротехнічні засоби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ставищенська селищна територіальна громада" у Facebook.

У дописі говориться, що в зв’язку з проведенням Операції об’єднаних сил на сході України та з метою належного забезпечення охорони публічного порядку і безпеки на території Ставищенської селищної територіальної громади, попередження нещасних випадків при використанні піротехнічних засобів, керуючись ст.ст. 59, 73 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" виконавчий комітет Ставищенської селищної ради (рішення № 522 від 16 грудня 2021 р.) вирішив: заборонити фізичним та юридичним особам використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних засобів на території Ставищенської селищної територіальної громади з 19.12.2021 року по 21.01.2022 рік включно.

Також було зазначено, що суб'єктам господарювання в сфері громадського харчування під час проведення свят забезпечити дотримання вимог та не допускати на території підпорядкованих об’єктів проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів.

Нагадаємо, що у селищі Ставище на вулиці Куницького встановили меморіальну дошку ліквідатору аварії на ЧАЕС Миколі Мельнику.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: