#

У столиці судитимуть чоловіка за побиття журналіста

29.12.2018 07:59
У столиці судитимуть чоловіка за побиття журналіста

У передмісті Києва, під час виконання редакційного завдання, журналісту було умисно нанесено тілесних ушкоджень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Києво-Святошинської місцевої прокуратури у Facebook.

"За процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури відносно жителя м. Києва скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого, ч. 2 ст. 345-1 КК України, тобто умисного заподіяння журналісту легких тілесних ушкоджень у зв’язку зі здійсненням ним законної професійної діяльності", - йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Також повідомляють, що журналіст ІА "Стоп Корупції ТВ" під час виїзду до відділу продажу одного з житлових комплексів у передмісті Києва з метою відеозйомки та збору інформації щодо фактів незаконного будівництва забудовником, отримав від представника відділу продажів вказаного житлового комплексу тілесні ушкодження у вигляді удару в область підборіддя, внаслідок чого не втримався на ногах та впав на землю.
При цьому, підозрюваний ображав честь та гідність потерпілого як журналіста, перешкоджаючи виконувати йому своє редакційне завдання.
Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: