#

У столиці відбудеться презентація журналу "ТОП-100 впливових людей Київщини" (АНОНС)

24.03.2024 09:22
У столиці відбудеться презентація журналу "ТОП-100 впливових людей Київщини" (АНОНС)
Колаж інформаційного порталу "Моя Київщина"

У вівторок, 26 березня, о 10:00 у прес-центрі інформаційного агентства "УКРІНФОРМ" відбудеться презентація журналу "ТОП-100 впливових людей Київщини"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Проєкт "Топ-100 впливових людей Київщини" реалізовується творчим колективом інформаційного порталу "Моя Київщина" спільно зі журналістами всеукраїнської газети "Слово і Діло" та експертами "Інституту української політики".

Колектив проєкту працює в інформаційному просторі столичного регіону з 2016 року, тому має можливість реалістично оцінювати досягнення підприємців, журналістів, освітян, медиків, правоохоронців, політичних і культурних діячів та рівень їхнього впливу на різні сфери життя області.

За цей час підготовлено та надруковано шість повноцінних журналів, з електронною версією яких можна ознайомитися за посиланням www.top-100.kyiv.ua  

"Топ-100 впливових людей Київщини" – сьомий журнал щорічної серії. Учасники пресконференції та журналісти отримають в подарунок новий номер журналу, а також журнали за попередні роки.

Під час пресконференції будуть обговорені важливі питання політичного, суспільно-економічного та культурного процесу столичного регіону.

Адреса прес-центру: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Акредитація: 

0673433444

[email protected]

Нагадаємо, що профтехи Київщини стануть учасниками проєкту "100 майстерень".


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: