#

У Студениківській ОТГ перекрили дах дитячого садочка (ФОТО)

02.12.2020 08:40
У Студениківській ОТГ перекрили дах дитячого садочка (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що в селі Переяславське, яке входить до Студениківської ОТГ,  будівельники перекрили дах дитячого садочка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Faсebook.

Будівельники повністю замінили дерев’яні конструкції, постелили гідробар’єр, усі дерев’яні частини даху відповідно оброблені, встановлено обрешітку. Також вони встигли повністю закрити дах, залишилося утеплення, водостоки та підбити піддашки.

Далі будівельники перейдуть до ремонту кухні Студениківського опорного закладу.

Також у дошкільному закладі виконано роботи із заміни частини вікон на енергоощадні, перекрито два бокові ганки. Для виконання вимог із доступності майстри завершують зварювальні роботи із облаштування пандуса і залишається ще центральний ганок.

Працею підрядників ми цілком задоволені, роботи виконані трохи більше аніж за місяць. За цей час навіть погода нам сприяла, тому дощик жодним чином не зашкодив будівлі. Ще тиждень гарної погоди і роботи будуть завершені. Усі необхідні будівельні матеріали уже завезені, - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях.

Нагадаємо, що у рамках реформування Національної поліції на Київщині стартував всеукраїнський проєкт "Поліцейський офіцер громади" – на території Студениківської ОТГ вже відкрито поліцейську станцію.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: