#

У Таращанському районі крадія засудили до 4 років позбавлення волі

11.12.2018 10:11
У Таращанському районі крадія засудили до 4 років позбавлення волі

У березні поточного року в одному з сіл Таращанського району 33-річний чоловік вчинив крадіжку особистих речей свого знайомого

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Прокуратурою оскаржено судове рішення щодо умовного покарання чоловіку за вчинення крадіжки – відтепер зловмисник проведе за ґратами 4 роки.

Вироком Таращанського районного суду чоловіка визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі. На підставі ст. ст. 75, 76 КК України останнього звільнено від відбування покарання з випробувальним терміном на 2 роки.

33-річний зловмисник обвинувачувався у тому, що будучи раніше неодноразово судимим за злочини проти власності, у березні поточного року, перебуваючи за місцем проживання свого знайомого в одному із сіл Таращанського району, вчинив крадіжку його особистих речей.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Не погоджуючись із вказаним рішенням суду, та вважаючи призначене покарання занадто м’яким, прокурором Таращанського відділу Кагарлицької місцевої прокуратури внесено апеляційну скаргу.

За наслідками судового розгляду Київським апеляційним судом задоволено апеляційну скаргу прокурора та ухвалено новий вирок, яким обвинуваченого засуджено до 4 років позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: