#

У Таращі перевірили умови ізолятора тимчасового тримання

03.06.2019 14:33
У Таращі перевірили умови ізолятора тимчасового тримання
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в ізоляторі тимчасового утримання №9, що в Таращі, неналежний стан утримання затриманих і взятих під варту осіб

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу прокуратури Київської області.

Кагарлицька місцева прокуратура проводила комплексну перевірку порядку та умов утримання громадян в ІТТ №9, а також діяльності конвойного підрозділу. Відтак, спеціалісти на кухонному обладнанні виявили бактерії групи кишкової палочки (БГКП).

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Також зафіксовані грубі порушення при етапуванні утримуваних осіб, зокрема, неналежний санітарний та технічний стан спеціальних автомобілів, що може призвести до самоушкодження або втечі злочинців, відсутність затверджених маршрутів конвоювання, порушення при веденні службової документації.

Так, керівнику ГУ НП в Київській області внесено 2 вказівки за ст. 26 Закону України "Про прокуратуру". Як наслідок - до дисциплінарної відповідальності притягнуто 4 службові особи ІТТ №9 ГУ НП в Київській області.

Нагадаємо, що Києво-Святошинський районний суд оголосив вирок Дмитру Голубу, обвинуваченому у справі про вбивство водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: