#

У Тарасівці після раптового відключення води примусово запустили водопостачання

02.06.2021 17:25
У Тарасівці після раптового відключення води примусово запустили водопостачання
Фото з місця події

Сьогодні, 2 червня, у селі Тарасівка Боярської ОТГ здійснили примусовий запуск водопостачання після того, як днем раніше підприємство "Києво-Святошинська тепломережа" самовільно відключило воду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Боярський інформаційний центр" у Facebook.

У Боярській міськраді терміново відбулися розгляд інциденту на комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та позачергове засідання виконкому Боярської міської ради.

З’ясувалося, що КП "Києво-Святошинська тепломережа" 5 квітня зверталося до міськради з вимогами розірвати договір оренди комунального майна для водопостачання. Підприємство вимагало від Боярської міської ради компенсації заборгованості через різницю в тарифах без надання якихось доказів.

За день після цього Боярський міський голова Олександр Зарубін спільно з поліцією та КП "Боярка-Водоканал" здійснили примусовий запуск водопостачання в селі Тарасівка.

Під час відкриття ВНС на місце прибули представники КП "Києво-Святошинська тепломережа", які спільно з КП "Боярка-Водоканал" подали воду жителям.

Нагадаємо, що 29 травня у Боярському краєзнавчому музеї відкрилася благодійна виставка-продаж робіт боярських митців.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: