#

У Тетієві чиновник вирішив заробити на утеплені навчального закладу

30.09.2022 11:30
У Тетієві чиновник вирішив заробити на утеплені навчального закладу
Фото з мережі Інтернет

Поліція Київщини повідомила службовцю про підозру, який вирішив отримати нелегальний прибуток на утеплені навчального закладу у Тетієві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області.

У квітні минулого року інспектора з технагляду за об’єктами будівництва обласного департаменту призначили відповідальним щодо проведення ремонтних робіт з утеплення навчального закладу у місті Тетіїв.

Однак він вирішив отримати нелегальний прибуток. В період із серпня по грудень інспектор умисно підробляв будівельні документи.

Чоловік зазначав та підтверджував обсяги робіт, які фактично виконані не були, після чого кошти були перераховані на рахунок підприємства, яке виконувало будівельні роботи. Зловмисник наніс збитків державі на суму понад 1 500 400 грн.

Слідчі Білоцерківщини за службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки [ч.2 ст.366 ККУ] та за фактом розтрати чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненого в особливо великих розмірах [ч.5 ст.191 ККУ] повідомили фігуранту про підозру. Чоловіку загрожує до 12 років ув’язнення.

Нагадаємо, що у місті Тетіїв із 3 по 5 жовтня буде відсутнє водопостачання.

Читати "Моя Київщина" у Telegram