#

У Тетієві ремонт дороги проводять чеським обладнанням (ВІДЕО)

22.05.2019 15:49
У Тетієві ремонт дороги проводять чеським обладнанням (ВІДЕО)
Ремонт дороги у Тетієві

У Тетіївській ОТГ для ремонту доріг минулого року купили сучасну техніку, що працює за сучасним струменево-ін'єкційним методом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Тетіївської міськради у Facebook.

З 2019 року в Тетіївській громаді розпочали здійснювати ремонт доріг за допомогою власної техніки cучасним струменево-ін’єкційним методом. Так, за кошти субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ минулого року купили чеську установку TURBO 5000 на базі автомобіля MAN і тепер працівники комунального підприємства "Благоустрій" здійснюють ямковий ремонт в громаді. Установка дозволила здешевити вартість робіт та покращити їх якість.

"Це ефективна технологія, так як одна одиниця техніки виконує весь ланцюжок робіт, необхідних для ремонту доріг, від очищення полотна до покриття. Ще один плюс – через 30 хвилин по відремонтованій ділянці вже може йти транспорт. Дана технологія використовується в європейських країнах, США та інших", - повідомили у міськраді.

Нагадаємо, що голова Тетіїської ОТГ Руслан Майструк здобув перемогу в номінації загальнонаціональної програми "Людина року - 2018" - "Лідер об'єднаної громади".

Детальніше у відео:

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: