#

У Васильківському районі п’яний водій втікав від поліції та розбив свій автомобіль (ФОТО)

21.04.2019 12:01
 У Васильківському районі п’яний водій втікав від поліції та розбив свій автомобіль (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 20 квітня, у смт Гребінки Васильківського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю нетверезого водія, який намагався втекти від правоохоронців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку патрульної поліції Білої Церкви в Facebook.

Працівники поліції виявили порушника ПДР, яким був водій автомобіля ВАЗ-21013, що рухався вулицею Київська. За допомогою проблискових маячків та спеціального сигналу патрульні подали знак про зупинку авто, але керманич продовжив рух. Правоохоронці кинулися навздогін.І вже через 1,5 км чоловік не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на паркан, після чого відбулося перекидання автівки в кювет.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відтак, 55-річний порушник вийшов з ВАЗа до поліцейських нестійкою ходою, а пройти тест на стан алкогольного сп'яніння категорично відмовився. На щастя, чоловік травм чи пошкоджень не отримав, а от автівка постраждала серйозно.

На водія склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння), ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортного засобу чи іншого майна), ст. 122-2 КУпАП (невиконання водієм вимоги про зупинку). Також чоловік був відсторонений від керування своїм авто.

Нагадаємо, що в Обухові затримали за п’яне водіння кандидата в депутати від "Нових облич" Миколу Соколенка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: