#

У Васильківському районі рейдери не полишають надії захопити аграрний кооператив

10.05.2019 16:55
У Васильківському районі рейдери не полишають надії захопити аграрний кооператив
Фото з мережі Інтернет

У селі Вільшанська Новоселиця Васильківського району більше місяця не вщухають пристрасті навколо сільськогосподарського кооперативу, який намагаються захопити рейдери

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Контракти.ua".

В аграрний кооператив намагалися прорватися невідомі, але місцеві їх не пустили. Живим ланцюгом пенсіонери стоять, захищаючи будівлю від спортивних молодиків у чорній формі. Ті намагаються потрапити всередину.

Місцеві стверджують, що нове керівництво аграрного кооперативу – самопроголошене. Вони ходять по домівках і пропонують місцевим гроші, щоб ті передали свою землю в оренду так званим новим керівникам. Обіцяють заплатити вдвічі більше, а коли ж люди відмовляються – ті, мовляв, загрожують розправою.

На території кооперативу стоїть фіолетовий Mercedes, у якому сидять представники нового керівництва. Хлопці в формі говорять,  що перебувають там законно і стежать, щоб не було конфліктів.

Місцеві жителі в розпачі й кажуть, що не можуть більше терпіти такого свавілля рейдерів. Вони вже зверталися в поліцію, Антирейдерський комітет при Київобладміністрації, Апеляційний суд, Міністерство юстиції. Але справа поки що не зрушилася з мертвої точки.

Нагадаємо, що 13 квітня бійці полку поліції особливого призначення "Миротворець" затримали 50 осіб, які намагалися рейдерським шляхом захопити аграрне підприємство "Новоселицьке".

Наступного дня у поліції повідомили про перевірку зброї у затриманих чоловіків, які причетні до рейдерського захоплення підприємства у селі Вільшанська Новоселиця.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: