#

У Василькові планують збудувати три нові шкільні укриття

15.01.2024 15:00
У Василькові планують збудувати три нові шкільні укриття
Фото з мережі інтернет

Управління освіти Васильківської міської ради провело закупівлі послуг, необхідних для авторського й технічного нагляду за майбутнім будівництвом укриттів, що їх збираються облаштувати у трьох місцевих ліцеях

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на телеграм-канал Васильків NOW.

За авторський нагляд за будівництвом укриття для Васильківського ліцею №2 Управління освіти Васильківської міської ради заплатить приватному підприємцю (ФОП Богорад Святослав Миколайович) 43 тис. 263,10 гривень, а за нагляд за будівництвом укриття Васильківського ліцею №7 той же підприємець отримає 44 тис. 467,10 гривень.

Технічний нагляд та виконання окремих функцій замовника по об'єкту: "Нове будівництво укриття Васильківського ліцею №2" обійдеться управлінню освіти у 195 тис. 21,60 гривень (гроші отримає ФОП Солод Григорій Аполінарович). За технагляд за будівництвом укриття опорного закладу освіти "Васильківська гімназія №4" з міського бюджету буде заплачено підприємцю Солоду 218 тис. 607,60 гривень. За технагляд за будівництвом укриття для Васильківського ліцею №7 той же підрядник отримає 373 тис. 795,20 гривень. Технагляд за будівництвом укриття Васильківського ліцею №2 обійдеться бюджету у 195 021,60 гривень (підрядник той самий).

Нагадаємо, що відвідувачам Васильківського молодіжного центру "Твій Простір" запропонують максимально корисно на весело провести час.

Читати "Моя Київщина" у Telegram