#

У Василькові призначили нового керівника відділу поліції (ФОТО)

12.04.2021 20:15
У Василькові призначили нового керівника відділу поліції (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 12 квітня, очільник поліції Обухівщини Олег Петренко представив нового керівника відділу поліції №1 у місті Васильків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Обухівського районного управління поліції у Facebook.

Повідомляють, що Олег Петренко представив тимчасово виконуючим обов'язки начальника відділу поліції №1 (м. Васильків) під час робочого візиту. Ним став полковник поліції Євген Бузовер.

Раніше полковник обіймав посаду заступника начальника відділу поліції №2 у місті Ірпінь Бучанського районного управління поліції. Розпочав свою службу в органах внутрішніх справ він у 1998 році, і тривалий час працював оперативником та перебував на керівних посадах.

Новопризначений керівник закликав особовий склад до сумлінного виконання службових обов’язків, дотримання дисципліни та законності.

Нагадаємо, що 12 квітня Андрій Нєбитов та керівники семи територіальних громад Київської області підписали Меморандум про співпрацю сторін на засадах партнерства та стали учасниками проєкту "Поліцейський офіцер громади".


Читати "Моя Київщина" у Telegram