#

У Василькові пройде благодійний концерт на підтримку онкохворої дитини (ФОТО)

18.10.2018 11:56
У Василькові пройде благодійний концерт на підтримку онкохворої дитини (ФОТО)

25 жовтня о 19:00 у Васильківському міському будинку культури відбудеться гучний благодійний концерт на підтримку важкохворого трирічного Ярослава Охріцького

Про це повідомляє “Моя Київщина” з посиланням на інформаційну агенцію “Погляд”.

Ця життєрадісна дитина має дуже рідкісне захворювання – ембріональну пухлину головного мозку ETMR (ETANTR). Щоб одужати, Ярослав потребує проведення аутотрансплантації стовбурових клітин із застосуванням препаратів, один із яких не сертифікований в Україні. Тож на лікування за кордоном потрібно 180 тисяч євро. На даний час зібрано лише 30% від цієї суми.

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Допомогти маленькому хлопчику зголосилися талановиті артисти, співаки, актори пародій, які 25 жовтня виступатимуть у Василькові абсолютно безкоштовно, адже зібрані кошти підуть на лікування Ярослава Охріцького. Концертна програма передбачає цікаві пародії, гумористичні номери, виступи учасників багатьох телевізійних шоу та проектів, професійних вокалістів. Також передбачена програма розваг для дітей: красива фотозона, дитяча анімація, аквагрим.

Квитки на концерт можна придбати:

– у касі будинку культури, розклад роботи: понеділок, вівторок, четвер з 8.30 до 18.00, середа, п’ятниця з 13.00 до 18.00, субота та неділя – вихідні дні.

– у Фуршеті, 3-й поверх, навпроти «Comfy», бюро туризму та відпочинку, графік роботи: пн-пт з 10:00 до 17:00, субота з 10:00-14:00.

Вартість квитків від 100 до 200 грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: