#

У Верховній Раді запропонували провести дострокові вибори мера Ірпеня

20.12.2018 16:52
У Верховній Раді запропонували провести дострокові вибори мера Ірпеня
Анастасія Попсуй

Народний депутат України Пало Кишкар сьогодні, 20 грудня, реєструє проект постанови про оголошення позачергових виборів мера Ірпеня

Як повідомляє "Моя Київщина", про це він заявив під час свого виступу у Київській обласній раді.

Він назвав ганебними вчорашні події в Ірпінській міській раді під час ухвалення генерального плану. Зокрема, він звернув увагу на появу "тітушок", які вели себе агресивно.

"Мені це все нагадало події у Донецьку в 2014 році. Тоді там теж блокували трибуну люди у балаклавах, які називали себе місцевими жителями", - зазначив Павло Кишкар, додавши, що подібна схема, як в Ірпені, може відбутися у кожному місті країни.

Водночас він звернув увагу на відсутність у місті повноцінного мера міста після звільнення Володимира Карплюка. У зв’язку з цим він пообіцяв зареєструвати постанову про проведення виборів мера Ірпеня.

Нагадаємо, 2 серпня, Володимир Карплюк офіційно пішов з посади міського голови міста. В.о. голови мера стала його помічниця і соратниця Анастасія Попсуй.

Нагадаємо, 19 грудня, в Ірпені депутати міської ради схвалили оновлення генерального плану міста, який викликав вкрай негативну реакцію з боку громадських активістів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: