#

У відділеннях Укрпошти на Київщині можна отримати кредит від банку Ахметова

20.07.2018 18:24
У відділеннях Укрпошти на Київщині можна отримати кредит від банку Ахметова

До кінця серпня на Київщині 89 сільських поштових відділень Укрпошти будуть надавати клієнтам можливість скористатися фінансовими послугами банку ПУМБ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Укрпошти.

Зазначено, що в рамках співпраці  Укрпошти та Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) 89 сільських поштових відділень на Київщині надаватимуть можливість клієнтам скористатися фінансовими послугами ПУМБу, в т. ч. послугами кредитування.

Наразі ця можливість доступна у 44 відділеннях Укрпошти Київщини, до кінця серпня нею можна буде скористатись ще у 45.

"Ми розширюємо співпрацю та збільшуємо географію присутності з банком. Підприємство, маючи найбільшу мережу відділень в Україні, поступово стає тим містком, завдяки якому наші клієнти в невеликих містах і селах зможуть отримувати банківські послуги через найближче поштове відділення. Так ми крок за кроком продовжуємо розширювати можливості фінансового супермаркету Укрпошти, в рамках якого наші клієнти будуть отримувати широкий спектр фінансових послуг", - відзначив директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Артур Муравицький.

Раніше повідомлялося, що Укрпошта та ПУМБ в лютому 2018 року запустили спільний проект співпраці. Тоді він розпочався зі 127 поштових відділень в Дніпропетровській, Львівській, Сумській, Хмельницькій, Харківській, Волинській та Кіровоградській областях. Наразі проект просувається на території всієї країни.

Зазначимо, що мережа відділень Укрпошти становить 11,5 тисяч відділень та є найбільшою в Україні. Основні напрямки діяльності компанії – поштово-логістичні, фінансові послуги, торгівля, а також інша комерційна діяльність.

Довідково:

Власник Першого українського міжнародного банку (ПУМБ) - бізнесмен Рінат Ахметов, найбагатша людина України. В 2005 році компанія Ахметова "СКМ Фінанс" консолідувала 99% акцій банку в групі СКМ. В 2011 році ПУМБ об'єднався з Донгорбанком. В 2013 ПУМБ придбав 100% банку "Ренесанс Капітал".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: