#

У Вишгороді дах житлового будинку гасило сорок пожежників (ВІДЕО)

03.01.2022 15:10
У Вишгороді дах житлового будинку гасило сорок пожежників (ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 3 січня, у місті Вишгород на вулиці Спаській загорівся чотирьох поверховий будинок із невідомих причин

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на ГУ ДСНС Київської області, рятувальники дізналися про подію о 7:12.  Після цього на місце події було направлено особовий склад 37-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Вишгород, 39-ї ДПРЧ с. Нові Петрівці, 38-ї ДПРЧ смт Димер, 34-ї ДПРЧ м. Вишневе, 21-ї ДПРЧ м. Бровари, 40-го Державного пожежно-рятувального посту с. Пірнове, 35-го ДПРП с. Сухолуччя та 53-го ДПРП смт. Гостомель.

По прибуттю було встановлено, що горить мансардний поверх 4-х поверхового житлового будинку на площі 800 кв.м.

Пожежниками було врятовано 2 особи, інші жителі покинули будівлю самостійно. О 10:10 пожежу було локалізовано та об 11:40 повністю ліквідовано на площі 600 м.кв.

До ліквідації пожежі було задіяно 11 одиниць техніки та 40 чоловік особового складу.

Також за інформацією поліції, пожежа виникла внаслідок несправності електромережі в одному з номерів. Наразі працівники поліції встановлюють причини та обставини пожежі, опитують свідків.

У соціальних мережах повідомляють, що можливою причиною пожежі став мобільний телефон, який стояв на зарядці. Ще було зазначено, що коли пожежники, які приїхали на виклик, то їхні автівки на мали води, а пожежні рукава взагалі були в дірках.  Також було вказано, що рятувальники абсолютно не готові для ліквідації пожеж, адже все обладнання не придатне для цього.  

Нагадаємо, що поліцейські затримали чоловіка, який протягом трьох місяців у місті Вишгород та селі Пірнове здійснив низку крадіжок.


Читати "Моя Київщина" у Telegram