#

У Вишгороді намагалися винести бюлетень з виборчої дільниці

25.10.2020 14:33
У Вишгороді намагалися винести бюлетень з виборчої дільниці
Фото з місця події

Сьогодні у виборчій дільниці Вишгорода одному з виборців не вистачило терпіння вистояти чергу до кабінки, тому він вирішив піти додому з виборчим бюлетнем

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Вишгородський відділ поліції

Голова виборчої комісії у Вишгороді повідомила працівників поліції, що один із виборців залишає дільницю із бюлетенем у руці. Поліцейські відреагували оперативно. Було з’ясовано, що порушником виявився 53-річний житель міста Вишгород. Він розповів, що не хотів вчиняти злочин, йому набридло стояти у черзі до виборчої кабінки, тому вирішив піти додому, й випадково прихопив бюлетень.

"Щодо чоловіка складено адміністративний протокол за ст. 212-23 КУпАП (пошкодження, приховування, знищення свого виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі або винесення його за межі приміщення для голосування). Санкція статті тягне за собою накладання штрафу від ста до двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян", - йдеться у повідомленні Вишгородського відділу поліції.

Поліцейські вкотре закликали виборців бути свідомими та толерантними, і не порушувати чинного законодавства.

Нагадаємо, що у Бородянці люди з будинку-інтернату не мали змоги самостійно голосувати, за них це робила керівниця закладу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: