#

У Вишгороді планують повністю змінити територію Вишгородської ДЮСШ

01.03.2021 20:40
У Вишгороді планують повністю змінити територію Вишгородської ДЮСШ
Фото з мережі інтернет

Сьогодні, 1 березня, на засіданні Вишгородської районної держадміністрації була створена робоча група для напрацювання пропозицій щодо зміни детального плану території на такий, що відповідатиме потребам юних спортсменів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Вишгородської районної держадміністрації.

У нараді з обговорення подальшої долі бази для функціонування Вишгородської дитячо-юнацької школи з водних видів спорту взяли участь керівники районних гілок влади та місцевого самоврядування, депутати Київської обласної, районної та міської рад, помічник народного депутата Ольги Василевської-Смаглюк В’ячеслав Шутенко, представники фонду комунального майна, ДЮСШ та громадськості.

На нараді відбулось обговорення детального плану території (ДПТ), на якій розміщена база тренувань ДЮСШ з водних видів спорту, щодо умов функціонування самої школи, потреби школи у будівлях, у зонах тренування та ін. Тренери, учасники виховного процесу школи висловлювали побажання щодо плану забудови з додержанням усіх вимог безпеки тренування дітей на воді. Наголошувалося на тому, щоб при обговореннях і прийнятті рішень враховувалися пропозиції сторін, які безпосередньо здійснюють свою діяльність на цій території. Визначено порядок надання звернень щодо пропозицій до ДПТ, – йдеться у повідомленні Вишгородської районної держадміністрації.

В кінці обговорення вирішили створити відповідну робочу групу для напрацювання пропозицій щодо зміни ДПТ. За словами в.о. голови Вишгородської районної держадміністрації Олексія Данчина,  створення робочої групи, обговорення пропозицій до ДПТ та їх подальше врахування  є необхідним і нагальним кроком у врегулюванні ситуації, що склалася відповідно до діяльності ДЮСШ з водних видів спорту.

Нагадаємо, що нещодавно відбувся перший відкритий чемпіонат з кіокушин-кан карате "Шлях воїна", де участь взяли юні каратисти з Бучі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook