#

У Вишгородському районі пройшов конкурс "Мій мальовничий край"

04.03.2021 20:40
У Вишгородському районі пройшов конкурс "Мій мальовничий край"
Фото з місця події

Стало відомо, що у Вишгородському районі пройшов конкурс "Мій мальовничий край", участь в якому взяли учні шкіл

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Вишгородська районна рада Київської області" у   Faсebook.

Зауважується, що юні майстри продемонстрували відчуття кольорів, вміння за допомогою пензля та фарб висловити своє ставлення до проблем сьогодення, реалістично "зафільмувати" побачене, відобразити любов до рідного краю.

Цими днями переможці конкурсу отримали дипломи та подарунки за перемогу та участь у конкурсі. Кращі роботи прикрасили стіни приміщення Вишгородського адмінбудинку. Віднині вони - своєрідна візитівка культурно-мистецьких надбань Вишгородського краю.

Дуже приємно, що до творчого конкурсу долучилась така велика кількість учнів. Я щиро пишаюсь вами, шановні юні майстри, і бажаю, щоб в подальшому ваші таланти працювали на духовне та культурне збагачення не лише ваших особистостей, а й всього нашого краю, допомагали робити світ кращим, - сказав голова Вишгородської районної ради Андрій Анісімов.

Нагадамо, що 26 лютого в місті Яготин у залі дитячої школи мистецтв пройшов традиційний конкурс інструментальної музики "Юний віртуоз".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: