#

В Яготині понад 40 музикантів боролися за перемогу в конкурсі "Юний віртуоз"

04.03.2021 19:20
В Яготині понад 40 музикантів боролися за перемогу в конкурсі "Юний віртуоз"
Фото з місця події

У п’ятницю, 26 лютого, в місті Яготин у залі дитячої школи мистецтв пройшов традиційний конкурс інструментальної музики "Юний віртуоз"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Яготинської міської ради.

За звання найкращого віртуоза 2021 року в різних вікових категоріях на різних музичних інструментах  змагалися 43 конкурсанти.

Зазначається, що метою таких конкурсів є популяризація музичних інструментів серед дітей, розвиток і удосконалення технічної майстерності учня та виявлення обдарованих учнів-музикантів.

За вимогами конкурсу було виконання  одного твору. А підготували конкурсантів викладачі музичного відділу: О.Опанасенко, О.Красна, В.Озеракіна, А.Романова, С.Гладишева, З.Гудкова, І.Самоп’ят, С.Старостіна.

За результатами та кількості отриманих перших призових місць можна сказати, що є позитивні зміни в підготовці та виступі учнів.

Всі учасники отримали Дипломи за перемогу та участь. Та найбільшим задоволенням  для учнів це  сам виступ на сцені за довгий час обмежень.

Нагадаємо, що Оксана Миненок, яка є директоркою  Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників, провела онлайн засідання.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: