#

У Вишгороді прокуратура повернула державі земельну ділянку

18.10.2018 06:45
У Вишгороді прокуратура повернула державі земельну ділянку

Днями через суд у Вишгороді прокуратура Київщини повернула державі земельну ділянку, що перебувала  у користуванні міжшкільного навчально-виробничого комбінату  

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.  

Прокуратура Київської області в судовому порядку поновила права держави  на земельну ділянку площею майже півгектара у м. Вишгород, яка перебувала у користуванні міжшкільного навчально-виробничого комбінату для навчальних цілей.

Так, у 2016 році на підставі рішення Вишгородської міської ради, прийнятого всупереч вимог земельного законодавтва, вказану земельну ділянку надано у постійне користування комунальному підприємству для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, при тому, що на ній розташовані будівлі та споруди Вишгородського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

З огляду на викладене, прокуратурою Київської області скеровано до суду позовну заяву про скасування рішення міської ради про відведення у постійне користування земельної ділянки для будівництва багатоквартирного будинку та скасування рішення про державну реєстрацію права постійного користування, який 17.10.2018 судом задоволено в повному обсязі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: