#

У Вишгороді районний бюджет в 2019 році сягне 715 мільйонів гривень

22.12.2018 11:26
 У Вишгороді районний бюджет в 2019 році сягне 715 мільйонів гривень
Фото з мережі Інтернет

В четвер, 20 грудня, пройшла тридцять четверта сесія Вишгородської районної ради на якій розглядали ряд важливих для району питань, а також затвердили бюджету на наступний рік    

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сайт Вишгородської районної державної адміністрації.

Загальний обсяг бюджету Вишгородського району на 2019 рік становитиме понад 715 мільйонів гривень, з яких майже 400 мільйонів гривень – цільові субвенції з державного та обласного бюджетів. Ці кошти будуть спрямовані на розвиток медицини, освіти, культури, фізичної культури та спорту, соціальний захист населення.

Програмою соціально-економічного та культурного розвитку Вишгородського району на 2019 рік передбачено реалізацію 36 районних цільових програм, спрямованих на вирішення найактуальніших питань розвитку району та покращення якості життя її мешканців.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Капітальні видатки бюджету розвитку району на 2019 рік заплановані в обсязі 65 мільйонів 891 тисячі гривень і розподілені наступним чином:

  • 85,1% – ремонтні роботи, будівництво та реконструкція об’єктів соціальної сфери району;
  • 13, 7% – різноманітне капітальне придбання;
  • 4,8 % – виготовлення (коригування) проектно-кошторисних документацій.

Голова адміністрації Вячеслав Савенок подякував працівникам структурних підрозділів адміністрації Вишгородської РДА за підготовку цих важливих документів та депутатам районної ради, її очільнику Ростиславу Кириченку  – за злагоджену роботу щодо прийняття відповідних рішень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: