#

У Вишгороді затримали двох домушників (ФОТО)

09.08.2018 12:49
У Вишгороді затримали двох домушників (ФОТО)

Вчора, 8 серпня, у Вишгороді поліцейські затримали двох чоловіків, які підозрюються у вчиненні 18 крадіжок з домоволодінь та автомобілів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

До Вишгородського відділу поліції почастішали звернення мешканців через крадіжки. Правоохоронці детально вивчили та проаналізували кожен злочин та врешті-решт встановили причетних до цього осіб. Ними виявилися 26-річний та 39-річний місцеві жителі. Обидва неодноразово були засуджені за багатьма статтями кримінального кодексу, молодший з них має дружину та виховує двох малолітніх дітей.

В рамках відкритого за фактами крадіжок кримінального провадження за місцем проживання зловмисників поліцейські провели санкціоновані обшуки, де вилучили крадене. Серед речей, які впізнали потерпілі – автомагнітоли, електроінструменти, велосипеди, телевізори, акумулятори і навіть стільці. Сума нанесених збитків – десятки тисяч гривень.

Під час затримання зловмисники не чинили опору та у скоєному зізналися. Наразі вирішується питання щодо обрання відносно них міри запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Також поліція перевірятиме причетність чоловіків до скоєння аналогічних злочинів на території регіону.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: