#

У Вишгороді затримали підводного браконьєра (ФОТО)

04.10.2018 13:18
У Вишгороді затримали підводного браконьєра (ФОТО)

Вчора, 3 жовтня, Київський рибоохоронний патруль під час рейду виявив громадянина, що грубо порушив правила рибальства  

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на офіційну сторінку Київського рибоохоронного патруля у Facebook. 

Затриманий громадянин проводив вилов раків ручним збиранням за допомогою акваланга. Таким чином зібрав 165 екземплярів раків, загальною вагою 7,2 кг.

Порушення задокументовано на річці Десна, поблизу села Осещина Вишгородського району. Збитки, завдані рибному господарству, становлять 4 207,50 гривень.

Згідно затвердженних Правил любительського і спортивного рибальства використання аквалангів та інших автономних дихальних приладів - заборонено. На громадянина складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Спорядження та раки вилучено.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Дана стаття закону передбачає накладення штрафу від 340 до 680 грн. з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих водних біоресурсів, а також сплату збитків, які були нанесені рибному господарству внаслідок даного порушення”, - повідомив начальник рибоохоронного патруля Київщини Володимир Мухін.

Якщо Ви стали свідком порушення правил рибальства чи збуту водних біоресурсів – прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля: (068) 642-80-26 та (099) 341-73-18

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: