#

У Вишгородському районі арештували спецтехніку для видобутку піску

12.05.2019 10:45
У Вишгородському районі арештували спецтехніку для видобутку піску
Спецтехніку арештували силовики

Працівники прокуратури арештували екскаватор, яким здійснювався незаконний видобуток піску на території села Осещина Вишгородського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

У провадженні слідчого відділу Вишгородської поліції перебувають матеріали кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 240 КК України.

До відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу обвідного каналу Київського водосховища біля села Осещина Вишгородського району невстановлені особи здійснюють незаконний видобуток річкового піску з дна обвідного каналу.

Під час огляду місця події було виявлено та тимчасово вилучено гусеничний екскаватор. У рамках досудового розслідування до Вишгородського районного суду подано клопотання про арешт екскаватора, яке задоволено судом та знаряддя вчинення злочину поміщено до штрафмайданчику. У кримінальному провадженні тривають слідчі дії.

Нагадаємо, що Президент Петро Порошенко доручив голові Київської ОДА Олександру Терещуку навести порядок з видобутком піску в області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: