#

У Вишгородському районі три жінки крали в пенсіонерки 30 тис грн (ФОТО)

14.02.2019 07:18
У Вишгородському районі три жінки крали в пенсіонерки 30 тис грн (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Нові Петрівці Вишгородського району три жінки зайшли до будинку 82-річної жительки та почали розпитувати про можливість купити хатину поки тим часом їхня третя напарниця  нишпорила по кімнатах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням Національну поліцію Київської області.

Щойно незвані гості пішли геть, господарка кинулась до схованки, однак вона була порожня. Усі заощадження, 30 тисяч гривень, які тривалий час збирала пенсіонерка, зникли.

Родичі потерпілої жінки звернулись із відповідною заявою до поліції та повідомили, що жінки приїздили на автомобілі темного кольору.

Працівники Вишгородського відділу поліції одразу розпочали проводити невідкладні оперативні заходи: зробили подвірний обхід, опитали інших мешканців села, переглянули камери відеоспостереження. Невдовзі поліцейським вдалося встановити марку автівки з іноземними державними номерами і місцезнаходження зловмисників. Затримали крадіїв у столиці, де вони тимчасово винаймали житло.

Ними виявилися троє 40-річних жінок та чоловік-водій, який вже мав проблеми із законом за зберігання наркотиків. Одна з лиходійок розшукується поліцейськими Сумщини за скоєний злочин.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення підозри трьом зловмисницям.  Триває слідство.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: