#

У Вишгородському районі засудили винуватця ДТП

23.11.2018 14:17
У Вишгородському районі засудили винуватця ДТП

У травні 2017 року в одному із сіл Вишгородського району водій у стані алкогольного сп’яніння спричинив зіткнення із трьома автомобілями

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Вишгородським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво та підтримувалось обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 27-річного чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що в травні 2017 року водій, керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, на території Вишгородського району порушив правила дорожнього руху та здійснив зіткнення із трьома автомобілями.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди троє водіїв та четверо пасажирів транспортних засобів отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості.

За результатами судового розгляду Вишгородським районним судом оголошено обвинувальний вирок чоловіку, та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: