#

У Вишгородському районі зник рибалка (ФОТО)

18.02.2019 14:31
У Вишгородському районі зник рибалка (ФОТО)
Зниклий Андрій Бомко

Вишгородський відділ поліції оголосив у розшук Андрія Бомка, який вчора, 17 лютого, пішов на рибалку й до цього часу не повернувся

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Вишгородського відділу поліції у Facebook.

"Вишгородським відділом поліції розшукується Бомко Андрій Анатолійович 1968 р.н., який 17.02.2019 близько 5:00 ранку поїхав на риболовлю на Київське водосховище поблизу села Пилява, та до цього часу місцезнаходження невідоме", - зазначили у відомстві.

Прикмети: ріст 170 см., тіло будова повна, розмір взуття 43, обличчя кругле, волосся сиве коротке маються залисини, очі карого кольору, мається шрам від апендициту.

Був одягнутий: комбінезон синього кольору, на колінах якого присутні елементи білого та червоних кольорів, куртка зеленого кольору, шапка флісова зеленого кольору, резинові рибальські чоботи зеленого кольору.

При наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження чоловіка, повідомляти за номером 102 або 045-96-22-065.

Нагадаємо, що у селі Літки Броварського району зникла жінка, вона 12 лютого поїхала з дому на велосипеді й до цього часу не повернулася. Згодом двоколісний знайшли на березі річки

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: