#

У Вишневому незаконне будівництво досі триває

09.09.2018 09:30
У Вишневому незаконне будівництво досі триває

Депутат міської ради міста Вишневе звернувся до міського голови, прокуратури Київської області, Генпрокурора Юрія Луценка, народних депутатів Ігоря Кононенка та Артура Палатного з проханням захистити 10 га парку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням сторінку Сергія Нагорняка.

За словами депутата, він звернувся з касаційною скаргою на судові рішення, які мали технічний характер для узаконення дій забудовника, а саме просив скасувати ухвалу Апеляційного суду Київської області від 14.03.2017 та рішення Києво-Святошинського районного суду Київської області від 18.01.2017 р. 

Окрім того, Сергій Нагорняк передав до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури колективну заяву про вчинення кримінального правопорушення суддею Пінкевич Н.С. з приводу постановлення суддею завідомо неправосудного рішення від 18.01.2017 року у справі №369/9677/16, і складання та видачі службовими особами Вишневої міської ради завідомо неправдивих офіційних документів.

Також зустрівся з Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, який, за словами депутата, після їхньої розмови передав його депутатське звернення очільнику Нацполіції Сергію Князєву.

“З розряду неможливого – я зустрівся з Президентом України Петром Порошенком та передав звернення “Щодо незаконної забудови ТОВ “Євро 2000” паркової зони міста Вишневе”. Чому попри все це будівництво триває – на жаль, зовсім інша історія. Але це точно не привід опускати руки”, – зазначив Сергій Нагорняк.

Нагадаємо, що 8 червня Господарський суд Київської області заборонив проведення будівельних робіт компанії ТОВ "Євро 2000" на земельній ділянці у Вишневому

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: