#

У Вишневому тривають роботи з облаштування парку (ФОТО)

16.11.2018 11:47
У Вишневому тривають роботи з облаштування парку (ФОТО)

У парку "Вишневе Парк" продовжуються роботи з ремонту алей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Панорама Київщини" у Facebook.

Після санітарної чистки та планування території на ділянці поблизу вул. Святошинської проведені роботи щодо планування та розбивки перших алей майбутнього парку. Єдине що заважає на сьогоднішній день перейти від підготовчих до основних робіт – погодні умови.

На ділянці ближче до перехрестя вул.Святошинської та вул.Машинобудівників передбачається розбивка декількох алей вже цього року: основної – загальною шириною 10м (дві алеї шириною по 3м та зеленою зоною для висадки дерев між ними шириною 4 м), а також ще двох алей шириною по 3м.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Покриття для майбутніх алей – тротуарна плитка (фігурні елементи мощення (ФЕМ). Також передбачені місця для численних паркових лавочок, на яких після прогулянки по достатньо великій території всього парку (трохи більше 4га) зможуть відпочивати всі бажаючі.

Рекреаційна зона має бути комфортною не тільки для мешканців та гостей міста – обабіч всіх алей заплановано проведення паркового освітлення, а й для екосистеми парку в цілому – для рослин та дерев заплановано облаштувати систему поливу.

Тож, як би важко не було, особливо щодо різниці думок у вирішення «паркового питання» в цілому, але факт залишається фактом – справа не стоїть на місці, перший етап нелегкого шляху (будівництво парку) починає набувати незаперечних ознак реальності.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: