#

У Вишневому батьки особливих дітей звернулися до міськради

26.04.2021 13:25
У Вишневому батьки особливих дітей звернулися до міськради
Фото з місця події

Нещодавно, у Вишневому батьки дітей, які мають особливі освітні потреби, зустрілися з начальником Управління освіти Вишневої міської ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Вишневої міської ради.

У повідомленні сказано, що підставою для зустрічі стала відміна корекційних занять для дітей, які їх потребують. У той же день Валерій Скочко, який є начальником Управління освіти Вишневої міської ради, відреагував на звернення батьків і відразу вирішив це питання.

На зустрічі обговорили якість надання освітніх послуг, подальше фінансування корекційних занять, дозвілля, інклюзивна реабілітація та соціалізація дітей з особливими освітніми потребами.

Валерій Скочко сказав:

Питання інклюзії – одне з головних наших завдань. Міський голова Ілля Діков, міська рада, депутатський корпус переймаються усіма цими питаннями. Всі вимоги і нормативи передбачені освітньою програмою виконуватимуться в повному обсязі. Я вам гарантую – фінансування занять буде відновлено. В той же час, обіцяю, що всі питання, які знаходяться в компетенції Управління освіти, будуть вирішуватися.

Ініціативна група батьків подякувала Валерію Скочко за розуміння, підтримку та висловили сподівання на подальшу співпрацю.

Нагадаємо, що Христина Лакійчук виграла "срібло" на молодіжному чемпіонаті світу з боксу у польському місті Кельце.

Читати "Моя Київщина" у Facebook