#

У Віті-Поштовій на сесії сільради депутат побив жінку

31.08.2018 14:46
У Віті-Поштовій на сесії сільради депутат побив жінку

Днями у Віта-Поштовій перед початком сесії, між мешканкою села Вікторіяєю Веретенніковою і одним з депутатів зав'язалась перепалка з приводу спроб тиску депутатської комісії на неї і спроби неочікувано щось проголосувати на сесії без її відому

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Олексія Загорського у Facebook.

Дискусія була дуже емоційна і гаряча, і не випадково, але, за версією присутніх, депутат  розпустив руки до жінки.

«Присутній Любомир Гайдамака кинувся захищати її, і туди кинувся ще один депутат, здається Пекарський. Зав'язалась потасовка. Я, і ще декілька людей, одразу почали їх розтягувати. Розтягнули, наче всі зупинились, і тут, ... той перший депутат, що дав волю рукам до жінки, несподівано підходить до Любомира і б'є з розмаху в обличчя ... розбита губа, вибиті зуби, кров на підлозі ....», - пише Олексій Загорський.

Сесію все ж розпочали і хотіли проголосувати з приводу скандального питання, але присутні підняли категоричний протест і зупинили. Скоріш за все тимчасово, а депутати проголосують пізніше десь в коридорах чи кабінетах, після перерви, яку в порушення регламенту оголосив голова.

«В сесійній залі спостерігав теж стадо депутатів, що мовчки піднімає руки за помахом голови села, що і у нас на сесіях в Гатному. В них лише одна депутатка, яка не продалася за "5 серібряників"», - додає автор.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: