#

У Володарці частково відремонтують школу та будинок культури

18.07.2018 16:12
У Володарці частково відремонтують школу та будинок культури

Кабінет Міністрів України затвердив  розподіл субвенції з державного бюджету в 2018 році для здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 червня 2018 року № 423-р.

У тексті розпорядження повідомляється, що перелік об’єктів та заходів, які фінансуються у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення соціально-економічного розвитку окремих територій, були сформовані та затверджені відповідними місцевими держадміністраціями, виконавчими органами відповідних рад.

Згідно даного розпорядження Володарський район 500 тис грн. Зокрема 200 тис грн буде спрямовано на реконструкцію покриття площі біля Володарського районного будинку культури, що знаходиться по вул Кооперативна, 20, в смт Володарка.

А ще 300 тис грн витратять на капітальний ремонт із заміною вікон у Володарській ЗОШ I-III ступенів № 1, що знаходиться по вул Коцюбинського, 44.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: