#

У Володарці на чоловіка здійснив розбійний напад його друг по чарці

18.04.2019 12:33
У Володарці на чоловіка здійснив розбійний напад його друг по чарці
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 18 квітня, у смт Володарка правоохоронцями було затримано зловмисника, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв розбійний напад на свого товариша

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

Житель Володарки виявив свого рідного дядька на подвір’ї побитого та зі зв’язаними руками й повідомив про це працівників поліції. Коли наряд групи реагування патрульної поліції прибув на місце події, то  54-річний господар був у дуже важкому стані та ледве зміг пояснити, що з ним трапилось.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Як з’ясувалось, того дня до нього на гостини завітав товариш. Після того, як вони випили по чарчині, знайомий накинувся на нього, зв’язав руки краваткою, перерізав телефонний дріт і виніс з будинку телевізор.

Правоохоронці миттєво зреагували та оперативно затримали нападника, яким виявився 34-річний житель Тетіївщини. У нього правоохоронці й вилучили речовий доказ – викрадений телевізор. Наразі зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України, а за фактом розбійного нападу відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, що в селі Сезенков Баришівського району між два чоловіками, що разом споживали спиртні напої, виник конфлікт.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: