#

У Володарці відбулась зустріч з керівником "Київоблгазу"

29.11.2018 12:56
У Володарці відбулась зустріч з керівником "Київоблгазу"

Сьогодні, 29 листопада, у смт Володарка відбулась зустріч керівника ПАТ "Київоблгаз" із жителями Володарського району

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Київоблгаз" у Facebook.

"Я з великим бажанням хотів би, щоб вартість газу складала 1 гривню, тоді в нас не було б боргів" - заявив голова правління ПАТ "Київоблгаз" Дмитро Сергійович Дронов.

Жителів району більш за все цікавило питання підняття ціни на газ. Голова правління пояснив, що ПАТ "Київоблгаз" не впливає на вартість газу. Сама компанія вже з 2015 року вимагає від регулятора НКРЕКП, щоб операторам газорозподільних систем було встановлено економічно обгрунтований тариф на розподіл природного газу. Адже зараз доля, яку отримує компанія складає 6% від ціни за метр кубічний. Тобто з ціни 8 грн 55 коп, компанія отримує всього 0 грн 56 коп. Цього катастрофічно не вистачає на заробітну плату працівникам та якісне і безпечне обслуговування споживачів.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

З цього приводу виступив депутат Володарської районної ради Валерій Миколаєнко з ініціативою звернутись до виконавчих органів влади з проханням переглянути тариф операторам газорозподільних систем, щоб він став економічно обгрунтованим. Найближчим часом це питання буде розгянуте на засіданні Районної ради.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: