#

У в’язниці в Гостомелі порушили протиепідемічні вимоги

31.12.2020 09:20
У в’язниці в Гостомелі порушили протиепідемічні вимоги
Фото з мережі інтернет

У Бучанській виправній колонії виявили порушення протиепідемічних вимог щодо запобігання в установах виконання покарань гострої респіраторної хвороби COVID-19

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури у Київській області.

За результатами перевірок у виправних колоніях, а також медичних частинах № 35, № 119, Бучанській багатопрофільній лікарні №85 та фельдшерському пункті №115 філії державної установи  "Центр охорони здоров’я Державної кримінально-виконавчої служби України" в м. Києві та Київській області виявлені порушення вимог ст. 116 Кримінально-виконавчого кодексу України та Плану протиепідемічних заходів щодо запобігання в установах виконання покарань гострої респіраторної хвороби COVID-19, – повідомляє пресслужба прокуратури Київщини.

Виявили в колонії незабезпечення проведення належної лікувально-профілактичної та санітарно-протиепідемічної роботи щодо протидії поширенню коронавірусу, а також виконання необхідних медичних вимог, що забезпечують охорону здоров’я засуджених.

Поки ніяких покарань немає, обласна та місцева прокуратури лише внесли вказівки керівникові установи.

Нагадаємо, що колишні працівники Бучанської виправної колонії – близько 30 родин, які живуть в гуртожитку, – можуть залишитися без води та світла.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: