#

У Яготині брат загиблого гвардійця відкрив тренажерну залу на його честь (ФОТО)

01.08.2023 18:45
У Яготині брат загиблого гвардійця відкрив тренажерну залу на його честь (ФОТО)
Фото з місця подій

У місті Яготин відбулося урочисте відкриття тренажерної зали в пам'ять загиблого військовослужбовця, офіцера бригади Нацгвардії України "Червона Калина", Володимира Сірого на псевдо “Вовк”

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Західного територіального управління Національної гвардії України.

Тренажерна зала, заснована рідним братом загиблого, Романом Сірим отримала символічну назву Grey Wolf на честь героя. Це була спільна мрія двох братів.

У повідомленні йдеться:

На одній зі стін зали виконано стінопис із зображенням Володимира Сірого та вовка, який слугуватиме символом героїзму загиблого воїна, даватиме відвідувачам натхнення та сили для досягнення спортивних висот.

Офіцер, випускник Національної академії Національної гвардії України, Володимир Сірий в складі, на той час, 8-го полку оперативного призначення НГУ, брав участь у боях в зоні проведення ООС. Після початку повномасштабного вторгнення ворога виконував бойові завдання у Сєвєродонецьку, Сіверську, Білогорівці.

Володимир загинув 11 вересня 2022 року під час проведення штурмових дій у районі Білогорівки, що на Луганщині.

Брат Володимира розповів:

Він був дуже хорошим командиром, справжнім професіоналом. Неодноразово його рішення рятували життя підлеглих. На нього завжди рівнялися, поважали як знавця своєї справи. Після війни Вова мріяв завести дітей і спокійно жити мирним життям.

Володимир Сірий нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Нагадаємо, що бучанці зібрали 43 тис грн на дрони для захисників Бахмута.

На зображенні може бути: 5 людей, гравці в футбол та текст

На зображенні може бути: 5 людей, батут та текст

Можливо, це ілюстрація бодибілдинг та Супермен

Читати "Моя Київщина" у Facebook