#

У Яготині чоловік зухвало пограбував жінку-інваліда (ФОТО)

02.05.2019 11:29
У Яготині чоловік зухвало пограбував жінку-інваліда (ФОТО)
Будинок потерпілої

Стало відомо, що правоохоронці затримали зловмисника, який уночі проник до будинку прикутої до ліжка пенсіонерки та вкрав у неї золоті сережки

За пограбування прикутої до ліжка жінки поліція затримала нападника

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

Попередньо відімкнувши електролічильник, чоловік потрапив до будинку. А згодом той напав на прикуту до ліжка жінку-інваліда та почав її душити. Також зловмисник зняв із неї золоті сережки та зник у невідому напрямку.

Відтак, до поліції про злочин повідомила місцева жителька, яка доглядає за пенсіонеркою. На пошуки злодія були задіяні працівники кримінальної поліції Київщини, відділу кримінального аналізу, оперативники Яготинського відділення поліції та співробітники ювенальної превенції.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Як виявилося, нападник після скоєння злочину втік до столиці,ю де здав крадені вироби із золота до ломбарду Після чого поїхав до міста Березань, де намагався переховатися від правоохоронних органів. Однак працівники поліції все ж таки затримали зловмисника, яким виявився 22-річний житель Іванкова, що вже мав проблеми із законом. Спочатку він заперечував будь-яку причетність до скоєння пограбування у Яготині, але потім надав правдиві свідчення. У якості речового доказу поліцейські вилучили з ломбарду викрадені коштовні вироби.

За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України. Наразі чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Міру запобіжного заходу йому обере суд.  

Нагадаємо,  що в селі Завадівка Володарського району грабіжник вдерся до помешкання пенсіонера та жорстоко побив старенького.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: