#

У Яготині покращать енегроефективність місцевого НВК

29.04.2021 20:30
У Яготині покращать енегроефективність місцевого НВК
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що у рамках президентської програми "Велике будівництво" планують покращити енергоефективність Яготинського НВК

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Заступник голови Київської ОДА Андрій Лісовик розповів, що наразі підрядники проводять підготовчі роботи на будівельному майданчику, після чого розпочнуть капітальний ремонт будівлі Яготинського НВК:

НВК у Яготині складається з двох корпусів. Перший був збудований у 1961 році, другий – у 1979 році. Відповідно освітній заклад уже потребував оновлення. Саме тому цьогоріч його включили до президентської програми "Велике будівництво". Будемо проводити на цьому об’єкті капітальний ремонт, щоб підвищити його енергоефективність.

Відомо, що у цій школі навчаються 925 учнів, а колектив закладу складається з 86 працівників. За словами заступника голови КОДА, після завершення всіх робіт НВК зможе економити споживання енергетичних ресурсів майже на 56%, а бюджетні кошти на сплату комунальних послуг – на 25%.

Також повідомляють, що на проведення капітального ремонту в Яготинській НВК передбачено понад 16 млн грн.

Нагадаємо, що у рамках програми Президента будівельна готовність спортивних об’єктів на Київщині має найбільший відсоток.

Читати "Моя Київщина" у Facebook