#

У Яготині проведуть ремонт аварійного залізничного мосту

07.12.2018 09:37
 У Яготині проведуть ремонт аварійного залізничного мосту

Вчора, 6 грудня, в Яготині відбулося засідання сорок третьої сесії міської ради у роботі, якої взяли участь керівники комунальних підприємств міської ради, жителі міста та представники засобів масової інформації.

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На початку сесії депутати, зважаючи на численні заяви та скарги жителів міста, одностайно прийняли звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України, Генерального прокуратура України щодо необхідності реагування на ситуацію, яка склалася на ринку електричної енергії, та до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення.

Вже вкотре депутати внесли зміни до рішення Яготинської міської ради від 21.12.2017 № 1199-29-VIІ "Про міський бюджет м. Яготина на 2018 рік" щодо виділення коштів комунальному підприємству міської ради "Комунальник" на проведення капітального ремонту аварійного пішохідного мосту через залізничні колії в сумі 1 мільйон гривень. Тож у яготинців знову з’явилася надія, що їхні діти зможуть безпечно перетинати залізничні колії, йдучи до школи і дитячого садка.

Враховуючи подання комунального підприємства Яготинської міської ради "Комунальник" депутати погодили штатний розпис в кількості 74 штатні одиниці. Таким чином кількісний склад працівників підприємства поповнився трьома водіями тракторів, двома прибиральниками території громадської вбиральні та двома робітниками з благоустрою, які будуть задіяні при вивезенні ТПВ.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У зв’язку з кадровими змінами були внесені зміни до складу конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності територіальної громади міста Яготин та комісії

Яготинської міської ради з розгляду земельних спорів. Також були внесені зміни і до постійних депутатських комісій міської ради, зокрема з питань Регламенту, депутатської етики, правової політики, взаємодії із засобами масової інформації та контролю за виконанням рішень ради та виконавчого комітету та з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та інвестування.

На сесії також було прийняте рішення про встановлення додаткових пільг зі сплати податків на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Крім того, в ході засідання депутати затвердили Порядок організації виїзної торгівлі, виставкової діяльності та проведення ярмарків у м. Яготині.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: